Een nieuwe sound voor Amaj Vlaanderen

Amaj was op zoek naar een moderne, intuïtieve website om haar jonge doelgroep aan te spreken. Daarom werd gekozen voor een sterk visuele aanpak.

Dorsoo social media

Dorsoo kan op beide oren slapen

Beeld je een bed in dat zich perfect “vormt” naar de rug van de slaper. Optimale ondersteuning voor het lichaam,…

We zijn allemaal een beetje Rode Kruis Vlaanderen

Het Rode Kruis is een begrip in Vlaanderen. Iedereen weet waar zij voor staan en wat zij doen. En net daarom denken mensen dat zij geen steun meer nodig hebben, maar niets is minder waar!

allift Michielsens mikt hoog

Hoogwerkers, schaarliften, verreikers en vorkliften: onmisbare producten in de hedendaagse sectoren. allift Michielsens vroeg Mundo Digitalis om een nieuwe en overzichtelijke website te ontwikkelen.

Etex nieuwe website

De bouwstenen van een goede website voor Etex

Etex Group NV, de koepelorganisatie van een groot aantal producenten van bouwmaterialen, ontwikkelde een nieuwe, inspirerende corporate website.

Red Market Flitsmarathon

Flitsend naar de finish met Red Market

Om het merk Red Market wat meer onder de aandacht te brengen, organiseerde de supermarkt een Facebook-wedstrijd. Ons werd gevraagd om de app uit te werken.

Havenkrant Flows wordt 100% digitaal

Flows, de opvolger van havenkrant De Lloyd, gaat volledig voor digitaal. Mundo Digitalis helpt Port+ en de Havenkoepel bij de transitie…

Astron Rough Pro

We zetten Astron Rough Pro mee op de wereldkaart

Mundo Digitalis hielp Astron Rough Pro met de lancering van nieuwe smartphones en tablets. Astron is de exclusieve verdeler van de Rough Pro toestellen.

Een nieuwe Joomla website maakt het verschil voor Samenlevingsopbouw

Samenlevingsopbouw Vlaanderen is de koepelorganisatie voor een aantal provinciale ngo’s die zich inzetten voor armoede- bestrijding, solidariteit en herverdeling.