Hoogwerkers, schaarliften, verreikers en vorkliften.

Een niet zo vanzelfsprekend product. En toch zijn ze onmisbaar in de hedendaagse sectoren, waar alles altijd maar groter én hoger moet. allift Michielsens besefte dat, en vroeg Mundo Digitalis om een nieuwe en overzichtelijke website te ontwikkelen. Een website die bezoekers toelaat om op een duidelijke en eenvoudige manier:

Veiligheid voorop

Maar allift Michielsens gaat zelfs nog een trapje hoger. Omdat veiligheid voorop staat in de afzetmarkt, bieden ze in hun erkend opleidings- en examencentrum kwalitatieve opleidingen aan om op een verantwoorde manier zulke machines te bedienen.

Al deze kwaliteiten werden door Mundo Digitalis in een WordPress jasje gestoken en overgoten met een op maat gemaakt design op basis van de bestaande huisstijl. Het productaanbod kreeg een custom ontwikkelde facet navigatie, die gekoppeld werd aan een WordPress-database. Een kunststukje dat ook voor ons nieuw was, en waar we best wel trots op mogen zijn. Om het de bezoeker helemaal gemakkelijk te maken, zorgden we voor een prefilled form per product of opleiding. Vergeet uiteraard enkele strategisch geplaatste CTA’s en aanvraagformulieren niet, en je krijgt een intuïtieve en duidelijke website, die eveneens smartphone proof is.
schaarliften

Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Neem eens een kijkje op de website en geniet van het uitzicht!

Interesse in een WordPress website?

Ontdek de voordelen van WordPress of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.