QbD is een Vlaamse onderneming met een sterk oog voor kwaliteit. Ze ondersteunen bedrijven, voornamelijk in de farmaceutische en medische sector, bij de uitvoering van kwaliteitsmanagement en tech transfer. Door middel van verscheidene procedures gaan zij na of het productieproces voldoet aan de juiste normen, waarden en regelgeving.

Ondanks een parcours van zes jaren, worstelde QbD met enkele problemen qua naamsbekendheid en vindbaarheid. Hoe lanceer en positioneer je immers jouw service op een competitieve markt? Enter Mundo Digitalis. Samen met QbD zochten we naar passende oplossing voor deze specifieke kwestie.

De vindbaarheid van QbD werd vergroot door middel van een doorgedreven SEO-optimalisatie. Op deze manier zorgden we ervoor dat de bedrijfswebsite beter scoorde in de zoekmachines. Daar hield ons werk echter niet op. Ook de website zelf kreeg een grondige make-over, om zo het diverse aanbod nog beter te belichten. Ten slotte werd, voor de eigen rekrutering binnen QbD, een unieke jobsite ontwikkeld. Bovendien kun je die pagina vandaag raadplegen in drie talen: Nederlands, Engels en zelfs Spaans.

 

 

Dit intensieve traject heeft duidelijk z’n vruchten afgeworpen. Door een toename in zichtbaarheid binnen de zoekmachines, krijgt QbD nu ook veel aandacht buiten Europa. Zo krijgt QbD momenteel veel aanvragen uit de Aziatische markt. De impact van QbD kent dus duidelijk geen grenzen meer.

 

Wil je je bedrijf een sterkere online aanwezigheid geven, maar weet je niet goed waar te starten? Stuur ons een bericht, en we bespreken het samen onder een kopje koffie.