PwC biedt kwaliteitsvolle dienstverlening en professioneel advies voor ondernemingen op het gebied van fiscaliteit. Hun team van consultants staat steevast klaar voor al jouw vragen omtrent dit onderwerp. De grote uitdaging bleef echter om op een aantrekkelijke manier pas afgestudeerd talent aan te trekken. In augustus 2016 ging GutzAndGlory met deze vraag aan de slag, en ontwikkelde een uitgebreide campagne. Mundo Digitalis voorzag hier het digitale luik.

Om dit alles waar te kunnen maken, stelde Mundo Digitalis een speciale jobpagina voor. Deze was specifiek gericht op de pas afgestudeerde studenten. Jobaanbiedingen bij een fiscaliteitsreus als PwC zijn immers enorm relevant voor deze groep. Daarnaast lanceerden we op een wedstrijd, waarbij studenten zowel een deelnameformulier moesten invullen, als een motivatievideo moesten doorsturen. Dit proces werd tevens volledig door Mundo Digitalis gecoördineerd: de gegevens moesten immers op een eenvoudige en gestructureerde wijze tot GutzAndGlory geraken.

De webpagina werd ook voorzien van enkele testimonials. Deze boden niet alleen een zicht op het werkleven bij QbD, maar dienden ook om vertrouwen op te wekken en mogelijke vooroordelen weg te halen. Ten slotte implementeerden we een ‘quote generator’, met inspirationele tekstjes gericht aan de doelgroep.

Op deze manier zorgde Mundo Digitalis, in samenwerking met GutzAndGlory, ervoor dat nieuw talent voortaan makkelijk hun weg vindt naar PwC.

Is recruteren op een originele manier ook jouw uitdaging ?  Contacteer ons en we bespreken samen jouw project.