Al sinds 1990 staat mode-ontwerpster Nathalie Vleeschouwer aan het hoofd van haar eigen modemerk. Oorspronkelijk was dit enkel de zwangerschapscollectie ‘Fragile’, maar sinds 2011 werd daar een damescollectie aan toegevoegd. Die kledinglijn, onder de naam ‘Nathalie Vleeschouwer’, behelst stijlvolle prêt-a-portermode die zelfverzekerdheid en elegantie uitstraalt. Samen met een sterk team van stylisten, brei-experten en patroonmakers werkt ze jaarlijks aan een voor- en najaarscollectie. Zo’n stijlvol merk verdient uiteraard een stijlvolle website. Mundo Digitalis ging deze uitdaging graag aan. We ontwierpen op zeer korte termijn een website die dezelfde sierlijkheid en klasse uitstraalt als de collectie zelf.

Nog geen maand na de start van het project kon Nathalie Vleeschouwer al met een nieuwe website pronken. De website geeft een duidelijk overzicht van de huidige artikels, en kan bovendien eenvoudig worden aangepast wanneer de collectie wisselt. Op deze manier krijgen bezoekers steeds een actuele en aantrekkelijke blik op de creaties van Nathalie Vleeschouwer. Daarnaast geeft de nieuwspagina geïnteresseerde lezers een geordende kijk op de gang van zaken binnen het merk. Ook een pagina met achtergrondinformatie omtrent Nathalie Vleeschouwer werd toegevoegd. Het resultaat is een website die uitblinkt in visibiliteit en functionaliteit.

Nathalie Vleeschouwer kan voortaan haar elegante collecties voorstellen op een minstens even elegante website, met dank aan Mundo Digitalis. Ook nood aan een website die de persoonlijkheid van uw merk weerspiegelt? Bij Mundo Digitalis weten we daar wel raad mee! Contacteer ons, en we kijken samen naar de mogelijkheden!