Halito! is een professionele partner in eventcommunicatie. Door middel van een praktisch eventplatform tillen zij de evenementen van hun klanten tot een hoger niveau. Van het uitsturen van de uitnodigingen tot de online betalingen of facturaties: alles is mogelijk met Halito!. Naast een functioneel platform biedt Halito! ook een Academy aan, waar de experten van Halito! hun kennis omtrent eventmanagement delen met hun klanten. Ten slotte kunnen klanten bij Halito! Consultancy terecht voor doorgedreven expertise en gepersonaliseerd advies.

Om Halito! Academy en Halito! Consultancy extra in de verf te zetten, ging de kennispartner in eventbeheer op zoek naar een kennispartner in marketingcommunicatie. Mundo Digitalis nam deze rol graag op zich. Samen met Halito! stippelden we een plan uit om het aanbod van enkel een ‘product’ uit te breiden tot een full-service ‘dienst’. Meer dan tevoren moest duidelijk worden dat je op Halito! kunt rekenen in elke fase van eventmanagement.

Tijdens diverse meetings werd tezamen een strategisch plan ontwikkeld, met een duidelijke visie en positionering voor het vernieuwde Halito!. Dat plan diende als leidraad voor de heropbouw van de website, waar Halito! Consultancy en Halito! Academy een prominente plek kregen. Tegelijkertijd werd een nieuwe huisstijl bepaald, inclusief een fris en modern logo. Het resultaat is een aantrekkelijke en eigentijdse website.

Ben jij ook op zoek naar een partner die jouw bedrijf online doet stralen? Of wil je meer kwalitatieve bezoekers naar je website lokken? Geen probleem! Bij Mundo Digitalis helpen we je graag verder. Bel ons op 03 334 36 73, of neem hier contact met ons op. Het koffieapparaat staat al aan!