Van advocatenkantoor Ardent ontvingen we de vraag om hun website en huisstijl in een nieuw jasje te steken. Een open vraag die nader bestudeerd diende te worden. Toen Ardent bij Mundo Digitalis kwamen aankloppen hadden ze al een strategische oefening doorlopen bij een andere partij. De conclusie was niet unaniem ontvangen binnen het kantoor en onder de vennoten. Een verkort traject werd voorgesteld om duidelijk een zicht te krijgen op de noden en verwachtingen van de klant.

Een uniek team van experten in een vernieuwde huisstijl

In eerste fase werd een huisstijl oefening uitgevoerd om ook het logo in een nieuw jasje te steken. Met subtiele toetsen en lichte wijzigingen werd de huisstijl opgefrist.

Voor de website werden er wireframes en vervolgens designs uitgetekend waarmee de website kon uitgewerkt worden. Het uitgangspunt van de website was naast het informeren van de klanten over hun expertises, ook de drempel te verlagen en een gezicht te geven aan wie Ardent vertegenwoordigd. Zo werd er bijvoorbeeld voor gekozen om alle teamleden een individuele fiche te geven, om aan te tonen dat alle functies en expertises even belangrijk en noodzakelijk zijn binnen een advocatenkantoor. ardent-advocaten-responsive-website

De volledige website werd in een modern jasje gestoken en uitgebreid met o.a. een nieuwssectie die de advocaten de mogelijkheid geeft om artikels te schrijven over hun rechtsgebieden. Zo kunnen ze waardevolle content met hun klanten delen en klanten informeren op een meer toegankelijke basis. Een overzichtelijke structuur zorgt ervoor dat elke bezoeker voor zijn specifieke vraag terecht kan op de nieuwe website.

Verdere optimalisering en service ontwikkeling

Ardent.be werd gelanceerd eind 2018 en ondertussen wordt er al nagedacht aan optimalisaties om de dienstverlening nog vlotter te laten lopen. Het project blijft op deze manier groeien.

Ook nood aan een opfrissing van je huisstijl of website? Of wens je een website die de persoonlijkheid van uw merk weerspiegelt? Bij Mundo Digitalis weten we daar wel raad mee! Contacteer ons, en we kijken samen naar de mogelijkheden!