Infocentrum Dementie maakt deel uit van Expertisecentrum Dementie Vlaanderen. Zij zijn het aanspreekpunt voor alles over dementie en dit voor de personen waarbij dementie is vastgesteld en hun omgeving. Zij zijn erkend als partnerorganisatie binnen het woonzorgdecreet en worden ondersteund door de Vlaamse overheid. Daarnaast bieden ze een ruim aanbod aan specifieke opleidingen en leerrijke boeken aan.

De website als bron van waardevolle informatie

Begin 2018 moest men dringend op zoek naar een nieuwe partner om een nieuwe website te bouwen. Hun voormalige site zou ophouden te bestaan. Om de waardevolle informatie over dementie toegankelijk te houden voor hun klanten, bestond onze opdracht om de bestaande elementen over te nemen uit hun huidige website en deze te vertalen naar een eigentijdse WordPress website. 

nieuwe-website-infocentrum-dementie-responsive

Dat was het uitgangspunt. En toen we een kijkje gingen nemen onder de motorkap, kwamen we er al snel achter dat we zeker ook de gebruikerservaring dienden te verbeteren. De website had daarnaast ook nood aan een meer moderne en frisse uitstraling. Om de look and feel klaar te maken voor de komende jaren, gingen onze ontwerpers enthousiast aan de slag. Een nieuwe website in een nieuw jasje met een eenvoudig en makkelijk te onderhouden content management system? Dat werd de vernieuwde uitdaging.  

Onze designer werd erop losgelaten en al snel creëerden we resultaten waarbij de klant verrast werd door de diverse optimalisaties en uitwerking. De frisse look werd hartelijk onthaald en al snel stond er een nieuwe moderne website voor Expertisecentrum Dementie Vlaanderen te blinken.

Als vervolg: De campagnesite voor SaniMorix

Als vervolg werden we ook betrokken bij een campagne project rond de sensibilisering van dementie: SaniMemorix. Ook hier kregen we min of meer carte blanche en zaten we van bij de eerste designs op dezelfde golflengte. 20 september werd dan ook deze campagne succesvol gelanceerd.

Ook nood aan een opfrissing van je website of een website die de persoonlijkheid van uw merk weerspiegelt? Bij Mundo Digitalis weten we daar wel raad mee! Contacteer ons, en we kijken samen naar de mogelijkheden!