Iedereen hier kent elkaar. Bij een groot bedrijf is dat wel anders, dan ben je soms gewoon een nummer. Hier behandelen ze mij gewoon als mijzelf.

Een statement waar vele jobzoekenden van dromen. Het is enorm belangrijk dat, zeker als werkgever, de juiste mensen worden aangetrokken. Zo floreren niet alleen de medewerkers, maar des te meer het bedrijf dat ze vertegenwoordigen. Als middelgrote speler met een 200-tal werknemers onderscheidt Security Masters zich door een persoonlijk en aangenaam contact met de werknemers , waarbij iedereen naar waarde wordt geschat. Om die boodschap over te dragen, klopte deze divisie van de Multi Masters Group aan bij Mundo Digitalis.

Security Masters

Security Masters, voorheen bekend als Flanders Port Security, is een bedrijf gespecialiseerd in de bewaking van containerterminals. Ze zijn voornamelijk actief in de Antwerpse en Brugse haven, industriƫle bedrijven en luchthavens. Het bedrijf is uniek op verschillende vlakken, maar is vooral bekend voor hun menselijke bedrijfscultuur. Na de recente rebranding, was het bovendien hoog tijd voor het nieuwe merk om zich te introduceren en profileren in de (arbeids)markt.

Plan van aanpak

Om beide doelen te realiseren, schakelde Mundo Digitalis over tot een strategische en proactieve communicatie-aanpak. Eerst werd er een intern onderzoek uitgevoerd, waarbij aan de hand van interviews werd uitgezocht waarom de Security Masters graag werken bij hun werkgever. Dankzij deze inzichten werden de structuur, opbouw en design opgemaakt van de vacaturepagina, waarlangs de kandidaten zich konden voorstellen. Om zowel het merk als de bedrijfscultuur in de kijker te zetten, werd de campagne, door middel van een reeks aan filmpjes, geactiveerd via social media. Daarnaast werd er ook geadverteerd via zoekmachines, zodat potentiƫle kandidaten de snelste weg vonden naar de website in de zoektocht naar hun volgende job.

Hartverwarmende testimonials

Wanneer gebruikers op de vacaturesite terecht komen, zien ze onmiddellijk een animerende video met testimonials van de Security Masters die reeds werken voor het bedrijf. Die diepte-interviews zijn mede mogelijk gemaakt door de toppers van Think Thank Experts & INvisibleART.

 

Ben jij ook op zoek naar een persoonlijke manier om je vacatures in te vullen? Daar kunnen wij jou zeker bij helpen! Kom zeker eens langs voor een kopje koffie, thee of iets sterkers, en laten we er samen een straf verhaal van maken!