Een nieuw woonwinkelconcept die bij de start van dit project nog in volle bouw was en op zoek was naar de website die hun visie vertaalde. Ygo is een Vlaams winkelconcept die, met een fysieke vestiging in Lier, van punt 0 reeds wou werken aan haar imago en met de wereld wou delen wat zij te bieden hebben! Een winkel met een veelbelovende toekomst waar wij bij Mundo Digitalis al te graag aan bijdragen.

Iets om over naar huis te schrijven

Aan de slag gingen we. We gingen van start met het in kaart brengen van wat het winkelaanbod zou omvatten en kregen zo een sneakpeak van dit veelbelovende concept. De huisstijl van het merk werd reeds opgemaakt door het Reclamebureau Yellow Submarine waarmee wij verder, in samenwerking met hen, aan het werk gingen met de wireframes.

Om het mark zo goed mogelijk te vertalen in de structuur van de website zo goed mogelijk te vertalen in de website was een werfbezoek aan de orde. Het werfbezoek droeg bij tot een duidelijk beeld van het winkelconcept en de go-to uitstraling.

Van werf naar kant-en-klaar product

Designs en ontwerpen werden opgemaakt waarmee we aan de slag konden voor de bouw van de website. Een handig cms en vele uitbreidingsmogelijkheden naar een online webshop toe zorgde ervoor dat WordPress de keuze werd voor de bouw van de Ygo website

Doordat de website op korte termijn gebouwd moest worden, werd er beslist om in eerste fase de meest noodzakelijke pagina’s op te zetten waarbij de sfeer van de producten en het aanbod werd voorgesteld. Het uitrollen van een functionele webshop en blog pagina’s werden uitgesteld naar een latere fase.

Op 1 november werd de winkel feestelijk geopend en kon de groei van zowel het winkelconcept als de website van start gaan.

High Five 30 Rock GIF by CraveTV - Find & Share on GIPHY

Maandelijks verzorgen we voor Ygo de nieuwsbrief die verzonden wordt naar ondertussen een 15.000 kooplustigen.

Ook nood aan een website die de persoonlijkheid van uw merk weerspiegelt? Bij Mundo Digitalis weten we daar wel raad mee!

Contacteer ons, en we kijken samen naar de mogelijkheden!