“Wees er zeker van dat je website aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is”. Een zin die je tegenwoordig leest op elke marketingwebsite en -blog. Wanneer je organisatie groeit, er continu een stroom aan informatie bijkomt op je website en je de volledige online aanwezigheid wilt vergroten, is het ontzettend belangrijk om te kunnen bouwen op een gestructureerd fundament.

Voor Quality by Design, een sterke speler in de farmaceutische en medische sector betreffende kwaliteits- en projectmanagement, was het tijd om de website voor te bereiden op de volgende groeispurt.

Doorheen de jaren heen verzamelde er zich meer informatie op de website van QbD. Hierdoor was het overzicht op de webpagina’s verdwenen, wat resulteerde in een grondige re-evaluatie en opkuis van de website.

En zoals het een echte Mrs. Doubtfire betaamt, is Mundo Digitalis gestart met een stevige opkuis van de website.

Mrs Doubtfire Cleaning GIF - Find & Share on GIPHY

Op weg naar een frisse uitstraling

Een doorlichting van de website inhoud gaf al snel inzicht op welke onderdelen nood hadden aan optimalisatie, opfrissing en welke nieuwe aanvullingen de website moest kennen. Deze opfrissing bood ook de kans om de site- en paginastructuren van de grond op te herbouwen met een goede SEO-optimalisatie in het achterhoofd. Na deze grondige analyse werd de structuur en opbouw van de website volledig hertekend.

Fun Factor: check!

Hoewel QbD een bedrijf is met een sterke reputatie binnen de sector, mocht er in de nieuwe opfrissing van de website een duidelijke fun factor aanwezig zijn. Die speelsheid typeert namelijk het karakter en aangename bedrijfscultuur van QbD. Op basis van de wireframes werden er speelse elementen geïmplementeerd, zoals je ook kan zien op hun teampagina. Aansluitend werden ook de copywriting, beelden en stijlelementen op elkaar afgestemd om de gebruiksvriendelijkheid van de website te kunnen garanderen.

Ben ook jij klaar voor een totale make-over van je website?

Dan bekijkt onze glamsquad graag wat we voor u kunnen doen.