Mundo Digitalis lanceert DOTS coworking

Mundo Digitalis lanceert DOTS, een unieke coworking space voor freelancers en startende ondernemers.

Freelancers en zelfstandigen samenbrengen

De digitale communicatie staat niet stil. En Mundo Digitalis al evenmin. Ons sterke netwerk van freelancers biedt ons al twee jaar een belangrijke troef om het verschil te maken voor onze klanten. Met hun flexibiliteit en expertise kunnen we onze klanten digitale oplossingen op maat bieden.

En nu halen we de banden met dat netwerk nog meer aan. Met DOTS wil Mundo Digitalis een inspirerende coworking space bieden voor freelancers en starters in de wereld van multimedia en marketing. De werkruimte beschikt niet alleen over alle voorzieningen, maar is er ook op gericht om de leden te inspireren en te stimuleren. Door freelancers en zelfstandigen samen te brengen, willen we een levendige, actieve omgeving creëren waar nieuwe samenwerkingen en ideeën ontstaan.

Connect your skills

DOTS coworking combineert een warme vibe met een moderne infrastructuur. Het resultaat is een omgeving waarin freelancers en starters optimaal gedijen. Hier kunnen ze werken, onderling connecteren, gasten ontvangen en events organiseren. Naast een open ruimte met bureaus worden ook twee zithoeken en twee vergaderzalen ter beschikking gesteld.  Daarnaast beschikt DOTS over alle technische voorzieningen van snelle wifi tot printers. Tot slot kunnen de leden van de coworking space steeds terugvallen op onze expertise en ons netwerk om hun eigen digitale projecten te realiseren.

De Early DOTS

Om de dienstverlening te optimaliseren, krijgen de de eerste 10 DOTS-professionals de kans om een maand lang gratis mee te draaien. Hun ervaringen en feedback zijn van onschatbare waarde om het aanbod optimaal af te stemmen op de wensen en noden van het doelpubliek. Geïnteresseerden kunnen zich tot 10 oktober inschrijven.

Wil je meer weten over DOTS? Neem dan zeker een kijkje op de website: www.dots-coworking.be. Je kan DOTS ook volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie