Samen voor een stralende glimlach met Gezonde Mond

Het Vlaams Instituut voor Mondgezondheid is de overkoepelende organisatie van het Verbond der Vlaamse Tandartsen, de Katholieke Universiteit Leuven, Universiteit Gent en de Vlaamse Beroepsvereniging Tandartsen.

QBD in een strak, speels jasje

QbD biedt wereldwijde expertise en oplossingen op het gebied van Quality Management, Validation, Project Management en Regulatory Affairs voor bedrijven actief in de life sciences, gezondheidszorg en cosmetica-industrie.

Security Masters haven

De meesterlijke aanwervingscampagne voor Security Masters

Als middelgrote speler met een 200-tal werknemers onderscheidt Security Masters zich door een persoonlijk en aangenaam contact met de werknemers , waarbij iedereen naar waarde wordt geschat.

Oscar & Felix heading Image

Berewijze communicatie voor Oscar & Felix

Van verliefdheid tot jaloersheid. Van kwaadheid tot onzekerheid. Schrijfster Annick Beyers kaart ze allemaal aan in haar kinderboeken aan de hand van twee wijze beren, genaamd Oscar & Felix.

Heading Stop Parkinson

Elke stap telt voor Stop Parkinson vzw

In 2018 waren er naar schatting 52.000 mensen die de diagnose van de ziekte van Parkinson kregen. Daarnaast berekenen de voorspellende statistieken dat tegen 2040 het aantal gevallen van parkinson zal verdrievoudigen.

Havenkrant Flows wordt 100% digitaal

Flows, de opvolger van havenkrant De Lloyd, gaat volledig voor digitaal. Mundo Digitalis helpt Port+ en de Havenkoepel bij de transitie…

E-mail programma voor donoren van Rode Kruis Vlaanderen

Bloed donors ontvangen nu uitnodigingen via e-mail van Rode Kruis Vlaanderen

Tot in 2013 stuurde het Rode Kruis Vlaanderen alle uitnodigingen voor bloeddonaties per post. Met medewerking van Mundo Digitalis nu ook via e-mail.