Samen voor een stralende glimlach met Gezonde Mond

Het Vlaams Instituut voor Mondgezondheid is de overkoepelende organisatie van het Verbond der Vlaamse Tandartsen, de Katholieke Universiteit Leuven, Universiteit Gent en de Vlaamse Beroepsvereniging Tandartsen.

QBD in een strak, speels jasje

QbD biedt wereldwijde expertise en oplossingen op het gebied van Quality Management, Validation, Project Management en Regulatory Affairs voor bedrijven actief in de life sciences, gezondheidszorg en cosmetica-industrie.

Ygo, een glöedneuwe wönwinklecöncepte in Lier, zonder Zweeds gezever

Ygo is een Vlaams winkelconcept die, met een fysieke vestiging in Lier en zonder Zweeds gezever, hun klanten wil inpireren om hun woningen van landelijk tot industrieel of modern in te richten.

Security Masters haven

De meesterlijke aanwervingscampagne voor Security Masters

Als middelgrote speler met een 200-tal werknemers onderscheidt Security Masters zich door een persoonlijk en aangenaam contact met de werknemers , waarbij iedereen naar waarde wordt geschat.

Oscar & Felix heading Image

Berewijze communicatie voor Oscar & Felix

Van verliefdheid tot jaloersheid. Van kwaadheid tot onzekerheid. Schrijfster Annick Beyers kaart ze allemaal aan in haar kinderboeken aan de hand van twee wijze beren, genaamd Oscar & Felix.

Heading Stop Parkinson

Elke stap telt voor Stop Parkinson vzw

In 2018 waren er naar schatting 52.000 mensen die de diagnose van de ziekte van Parkinson kregen. Daarnaast berekenen de voorspellende statistieken dat tegen 2040 het aantal gevallen van parkinson zal verdrievoudigen.

wave citygames website and mobile

Wave Citygames staat klaar voor de leukste werkdagen

Wave Citygames is het mooie bedrijfje van Toon en Carina. Samen organiseren ze stadsspelen, zoektochten en kroegentochten in heel Nederland…

nieuwe website ardent advocatenkantoor

Een duidelijke website voor de complexe advocatenwereld van Ardent

Van advocatenkantoor Ardent ontvingen we de vraag om hun website en huisstijl in een nieuw jasje te steken. Een open…

nieuwe-website-infocentrum-dementie

Infocentrum Dementie krijgt nieuwe website als centraal aanspreekpunt

Infocentrum Dementie maakt deel uit van Expertisecentrum Dementie Vlaanderen. Zij zijn het aanspreekpunt voor alles over dementie en dit voor…