Als herboren: Praktijk voor osteopathie “Weyts”

In januari 2016 startte Katelijn Weyts haar eigen osteopathiepraktijk: “Weyts”.

Net als zowat elke nieuwe speler op de markt, heeft Weyts enkele problemen qua naamsbekendheid. Daarom besluit de praktijk zich ook online te positioneren. Weyts nam contact op met Mundo Digitalis om een website te bouwen die het karakter van de praktijk weerspiegelt: een warme sfeer waar patiënten zich direct op hun gemak voelen. Een zeer slim idee! Een website opbouwen voor jouw onderneming werkt namelijk erg in jouw voordeel:

  • Je positioneert je online tegenover de concurrentie.
  • Je verkrijgt een grotere naamsbekendheid.
  • Door een warme sfeer te creëren op je site voelen potentiële klanten zich onmiddellijk op hun gemak. De eerste steen voor het opbouwen van een vertrouwensrelatie is daarbij gelegd.
  • Het gebruik van zoekmachines is ondertussen stevig ingeburgerd. De kans is dus groot dat potentiële klanten eerst informatie over jouw onderneming inwinnen op het internet. Een aanlokkelijke en gebruiksvriendelijke website geeft mensen onmiddellijk een goed gevoel bij je bedrijf.

We willen dat zoveel mogelijk mensen op de meest gebruiksvriendelijke manier hun weg kunnen vinden op de website. Daarom werd de volledige website ‘mobile friendly’ gemaakt. Dat biedt meerdere voordelen. Niet alleen krijg je zo een aantrekkelijke website op eender welk apparaat, ook verbeterd dit je positie in de zoekmachines. En hoe beter je positie, hoe makkelijker je te vinden zult zijn op Google of Bing! Daarnaast voegen we een online agenda toe. In slechts vier simpele stappen bepaal je wanneer je op consultatie wilt komen en voor welke behandeling. Een optimale tool voor optimale gebruiksvriendelijkheid!

We starten ook een blog op. Die aanpak biedt enkele unieke voordelen. Ten eerste zorgt die optimalisatie van de inhoud dat osteopathiepraktijk Weyts sneller gevonden wordt in de zoekmachines. Ten tweede geeft deze blog extra informatie over een bepaalde behandeling of klacht aan relevante doelgroepen. Ten slotte kunnen zo ook nieuwe klanten worden aangesproken.

 

Ook op zoek naar een standvaste, online positionering op de markt? Bespreek je project met ons! We creëren graag voor u uw online visitekaart!

 

 

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie