Samenlevingsopbouw streeft naar een efficiënt netwerk

Samenlevingsopbouw Vlaanderen is een ngo die streeft naar gelijke rechten voor kansarmen in ons land. Ze investeert in de kracht van mensen opdat zij terug macht krijgen over hun omgeving en eigen leven. Hun motto? “Want iedereen wint bij sociaal beleid.”

Voor Samenlevingsopbouw Vlaanderen hebben we enkele jaren terug een nieuwe website opgezet. En we hebben hen ondersteund in het opbouwen van een aanwezigheid op sociale media. Deze keer contacteerde Samenlevingsopbouw ons in verband met een nieuw initiatief.

Vanuit het actiegebied “Onderwijs”, projecten die inzetten op gelijke onderwijskansen voor alle kinderen, ontstond het idee om een netwerk op te starten. In dit netwerk kunnen ouders van kinderen met leerproblemen en kansarme kinderen, leerkrachten en vrijwilligers samenwerken rond initiatieven om het kind alle kansen te bieden op een goede opleiding. Samen kunnen ze zoeken naar de beste oplossingen om de lesmethoden, leerplannen en financieringen te verbeteren.

Op een efficiënte en budgetvriendelijke manier werkten wij de website van het netwerk uit. Hierbij werd de website van Samenlevingsopbouw Vlaanderen als basis gebruikt. Voor de realisering van het design werkten we samen met de vaste grafische partner van Samenlevingsopbouw, MadebyHanna. Naast het bouwen van de website, verleenden we Samenlevingsopbouw ook advies rond de aanpak van fondsenwerving en de communicatie over het project.

Wil jij je project ook meer digitale zichtbaarheid geven? Contacteer ons dan gerust voor meer info!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie