Realisatie van uw digitale kanalen

Van site tot app, van mailing tot peiling: onze realisaties sorteren keer op keer effect. Ze worden gevonden en stimuleren conversatie. Ze doen vingers swipen en muizen klikken.  Eén ding hebben ze alvast gemeen: ze laten geen enkele gebruiker onverschillig. Het beoogde resultaat bepaalt op welke fundamenten we bouwen. Vaak gaat het om bekende platformen als WordPress, Drupal, Prestashop, Magento. Maar hoe we het ook aanpakken, we zorgen ervoor dat u uw site uiteindelijk zelf in handen heeft. Bovendien gaan we voor de meest optimale samenwerking. Complementariteit staat daarbij voorop. Zo houden we steeds rekening met de competenties die u al aan boord heeft. En als hechte partners zetten we elke stap natuurlijk samen. Alleen een actieve dialoog staat immers garant voor een succesvol traject.

Wederom een grafisch mooie prestatie en de samenwerking via e-mail, Skype en Basecamp is super.Kjeld Bontenbal, BCOM Mobile, Nederland

Websites

wolkjeBent u toe aan een nieuwe website? Of wil u uw bestaande website verbeteren? Is uw website niet klaar voor tablets of smartphones? Mundo Digitalis zorgt voor een werkbare en aantrekkelijke site, die gevonden wordt en effect sorteert. Specifiek op zoek naar een WordPress website? We kunnen u daar zeker bij helpen.

E-shops

e-shopIs uw e-shop toe aan uitbreiding? Of wil u af van de maandelijkse huurprijs en transactiekosten? Wij gaan voor de beste oplossingen in Drupal Commerce, Prestashop of Magento. Maar start u vandaag met een e-shop, dan helpen we u op weg met een geschikte starters oplossing.

Mobile Apps

icoontjes van een tablet en een smartphoneWordt het een mobiele applicatie… of een mobiele website? Dat is altijd de eerste vraag die we stellen. Het antwoord vormt de basis voor een succesvol traject – van de ontwikkeling voor iPhone of Android tot de publicatie in Google Play of iTunes.

E-mail marketing

envelope icoontjeE-mailmarketing laat u toe om in één klap een specifiek segment aan te spreken. Maar dan moet u het wel juist aanpakken. Wij bieden tal van oplossingen op dit vlak en zetten uw e-mailcampagnes efficiënt op de rails.

Social Media

social media iconsVandaag wil iedereen wel op Twitter, Facebook en LinkedIn. Maar alleen de juiste marketingmix garandeert succes op sociale media. Mundo Digitalis helpt u een breed en trouw publiek op te bouwen én te houden.

Database marketing

social media iconsDatabases zijn cruciaal voor efficiënte marketing. Maar meer dan eens zijn ze verspreid over verschillende bestanden en platformen. Mundo Digitalis werkt totaaloplossingen uit waarbij alle data gelinkt worden. Zo krijgen uw campagnes een maximale impact.

 

 

Meer weten over digitale communicatie? Contacteer ons.