SEO: Hoe maak ik mijn website vindbaar?

Heb je sterk geïnvesteerd in een website, maar voel je dat deze niet gevonden wordt? En merk je dat je de bezoekers, die je op je website krijgt, moeilijk tot klant kan maken? Zeer frustrerend, maar voor vele bedrijven helaas de realiteit.

Zoekmachines, zoals Google en Bing, zijn de voornaamste bron van verkeer naar websites. Gemiddeld 60% van de bezoekers werd naar een website doorverwezen vanuit een zoekmachine. Deze personen zijn op zoek naar je product of dienst en vormen dus zeer interessante leads.  Maar hoe laat je iemand vanuit een zoekmachine doorklikken naar je website? Het antwoord is: zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO).

SEO: Vindbaarheid website verbeteren

Binnen zoekmachine optimalisatie nemen we een grondige kijk naar de inhoud en technische opbouw van je website. Door verschillende optimalisaties laten we de website beter scoren in zoekmachines, wat de vindbaarheid verhoogt. En met aantrekkelijke teksten, sporen we potentiële bezoekers aan om door te klikken.

Bovendien komen minstens 1 op 3 bezoekers nooit op de homepagina van je website terecht. Ze komen via Google meteen op een meer specifieke pagina terecht en klikken van daaruit verder. Als deze pagina geen duidelijk verhaal brengt, is men weg. Het is dus belangrijk om op elke pagina een duidelijke en heldere communicatie te brengen. Ook dit is een onderdeel van SEO.

De vindbaarheid van uw website verbeteren

Vraag vrijblijvend een SEO quick scan aan. We laten je weten hoe sterk je website scoort in zoekmachines en bieden concrete actiepunten om de vindbaarheid te optimaliseren.

Ik wil een SEO quick scan ontvangen