` Mundo Digitalis - WordPress: flexibel, gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud
Uw bedrijf is aan een nieuwe website toe, maar wat nu? U hebt zelf al wat opzoekwerk gedaan en u bent uitgekomen bij WordPress? Een goede keuze. WordPress is gebruiksvriendelijk, makkelijk in onderhoud en leent zich voor zowel kleine, als uitgebreide websites. Maar is WordPress de ideale oplossing voor uw noden? Dat zoeken we graag met u uit.
Uw website is meer dan de keuze van een platform. Het laat niet alleen zien wat u doet, maar ook waar uw bedrijf voor staat en last but not least wat u voor uw klanten betekent. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we graag naar uw project en wat wij hierin kunnen betekenen. Bij Mundo Digitalis kan u rekenen op een breed netwerk van specialisten die met de juiste expertise, uw website inhoudelijk, functioneel en grafisch gaan opbouwen.
Bekijk hier alvast onze WordPress realisaties.

U hebt reeds een WordPress website?

Dan hoeft u niet opnieuw te beginnen. WordPress biedt een stevige fundering waarop u verder kan optimaliseren en uitbreiden. We helpen u hierbij graag verder.

Ik wil mijn WordPress website verder uitbouwen

Waarom WordPress?

WordPress is voor bloggers. Dat hebt u waarschijnlijk al gehoord. Ja, dat is zo. Maar het is nog veel meer. WordPress is uitgegroeid tot een uitstekend platform voor developers, marketeers en voor u als gebruiker. De gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van WordPress als CMS maakt website beheer toegankelijk voor iedereen. Zelfs als u niets van HTML kent.

Gebruiksvriendelijk

U bent vast vertrouwd met Word. Een pagina opmaken in WordPress is niet anders. Na een korte inleiding bent u klaar om zelf aan de slag te gaan.

Flexibel

U wil klein beginnen en beetje bij beetje uitbreiden? Dat kan. De duizenden plugins zijn vaak een voor de hand liggende oplossing.

Open Source

Onder de motorkap zit een engine die gebouwd is door duizenden ontwikkelaars wereldwijd.

Optimaal voor zoekmachines

Een WordPress website heeft meteen al een stapje voor op vlak van zoekmachine optimalisatie.

Veilig

3 à 4 keer per jaar is er een WordPress update. Naast updates in functionaliteiten, worden mogelijk veiligheidsissues opgelost.

Op maat of out of the box

Een uniek design op maat is perfect mogelijk. Beginnen van een bestaand thema kan een head start bieden.

Ik wil een WordPress demo zien

Is WordPress altijd de beste oplossing?

Neen. Uiteraard zijn er situaties waarin WordPress niet de meest ideale oplossing is.

Voor een uitgebreide webshop gaat u kijken naar specifieke webshop oplossingen zoals Magento, Prestashop of als het eenvoudiger mag: SEOshop.

Als de informatiestructuur van uw website complex is, en specifieke workflows aan de orde zijn, dan is het zeker de moeite om Drupal van naderbij te bekijken.
Ik wil mijn digitaal project bespreken