Webinar: De Digitale Doorstart

Klantwerving: Digitaal het nieuwe normaal

Door de overheidsmaatregelen tegen het Coronavirus zit iedereen thuis en is ons werkgedrag op enkele maanden tijd drastisch veranderd. Veel kleine en middelgrote ondernemingen zien zichzelf genoodzaakt om hun manier van werken aan te passen.

Horecazaken – bellen massaal aan bij koerierdiensten zoals Deliveroo, Uber Eats,… Contactberoepen, zoals kappers – zullen een aangepast afspraaksysteem moeten implementeren. Retail, groot en klein, startten halsoverkop een webwinkel, in het geval ze er nog geen hadden. Elke KMO heeft moeten herdenken hoe ze personeel aan het werk kunnen houden. En elke vertegenwoordiger vraagt zich af of hoe ze nieuwe klanten kunnen vinden, zonder ze te ontmoeten.

Deze transformatie gaat gepaard met soms moeizame gedragswijzigingen, maar verandert waarschijnlijk onze maatschappij voorgoed. Hoe ga je hiermee om?

Inhoud van deze webinar:

  • Welke gedragswijzigingen zijn na 2 maanden quarantaine merkbaar?
  • Hoe zullen deze wijzigingen zich permanent manifesteren?
  • Voor welke valkuilen moeten digitaliserende ondernemingen zich behoeden?
  • Hoe combineer je binnenkort je fysieke winkel met je nieuwe webshop?
  • Hoe zorg ik dat mijn webshop ook na de maatregelen winstgevend blijft?
  • Met welke tools en welke aanpak vind ik klanten (B2B) via online kanalen?

Ik heb me ingeschreven, wat nu?

De dag voor de webinar krijg je per mail een link naar de online webinar. Gedurende 60 minuten wordt een presentatie gegeven en komen de verschillende onderwerpen aan bod. Gedurende het volledige uur kunnen vragen gesteld worden via de chat, die achteraf beantwoord worden.

Deze webinar is volledig vrijblijvend en gratis. Een tablet of computer volstaat om mee te volgen, een microfoon is niet nodig. Heb je achteraf nog vragen, dan geven we graag ons advies tijdens een persoonlijke sessie.

Schrijf je hier in

Donderdag 14 Mei 2020, 12u00


De Digitale Doorstart is een initiatief van Mundo Digitalis en Think Tank Experts.