Creatie

Bij Mundo Digitalis kan je rekenen op de realisatie van je digitale kanalen. Van site tot app, en van videoadvertentie tot dynamische emailtemplate – het bouwen van digitale oplossingen zit in ons bloed. Het beoogde resultaat bepaalt dan ook welke technologie er gebruikt wordt. Samen gaan we voor een vlekkeloos project met optimale samenwerking waarbij we steeds rekening houden met de competenties die je al aan boord hebt. Zo slagen we er steeds in om binnen de afgesproken budgetten en timings onze beloftes waar te maken.

Website & app development

Heb je een nieuwe website nodig of maak je voor het eerst een app voor je klanten? Ongeacht je voorkeur voor WordPress, Wix of Shopify – op het einde van de rit heb je je site zelf in handen. Wij ondersteunen je doorheen het volledige traject.

Merkidentiteit

In een strategisch branding traject bepalen we de positionering van je merk, maar daarmee is je huisstijl nog geen realiteit. Voor het ontwerp van je logo, merkkleuren, lettertypes, bedrijfspresentatie en meer kan je op ons grafisch talent rekenen.

Video & animatie​

De tijd van stilstaande beelden is stilletjes aan voorbij. De aandacht trekken doen we met originele bewegende beelden of animaties. Voor je nieuwste aanwervingscampagne en bijhorende advertenties komen we een dagje filmen. Zo documenteren we hoe het er écht aan toegaat.

Campagnes & activatie

Lanceer je een nieuw product? Of boor je een volledig nieuwe doelgroep aan? Via digitale campagnes is het mogelijk om zeer doelgericht boodschappen online te verspreiden. De resultaten zijn telkens meetbaar en zorgen dankzij de inzet van meerdere digitale kanalen voor een maximale impact. Op deze manier halen we het maximale resultaat uit elke euro.

Employer branding

Writer’s block? Of hangen de zinnen die je neer pent gewoonlijk met haken en ogen aan elkaar? Ongeacht de sector of taal, teksten die op maat geschreven zijn van je doelgroep werken gewoonweg veel beter.

Goesting om
samen te werken?