Ondersteuning

Nee, we laten je niet in de steek. Na de oplevering van een project of campagne loopt onze ondersteuning en samenwerking gewoon door. Dit gaat overigens veel verder dan technische ondersteuning. We bekijken elke vraag met een blik van 360°. Dankzij ons inlevingsvermogen en regelmatige statusmeetings garanderen we de continue optimalisatie van je communicatiekanalen.

Advertising

Een online markt verandert constant. Ben je al bekend met KPI’s zoals cost-per-click en conversiepercentages? Het is noodzakelijk je campagnes regelmatig te evalueren en bij te sturen. We gaan constant op zoek naar mogelijke bottlenecks en opportuniteiten en halen steeds het maximale uit elke advertentie-euro.

Zoekmachineoptimalisatie​

Scoor je al top 3-plaatsen in de zoekmachines voor je belangrijkste zoekwoorden? Dan wens je dat zo te houden en zo nee, … Dan is er werk aan de winkel! Van technische optimalisatie, tot content creatie en on-page optimalisatie. Met de juiste inspanning staat je website voor strategische onderwerpen bovenaan de zoekmachines.

Email marketing​

Stuur je regelmatig interne of externe nieuwsbrieven? Dan weet je hoe tijdrovend dit kan zijn. We helpen je dit proces te stroomlijnen en sluiten niet uit dat we dit voor een stuk zullen automatiseren. Mailchimp, Campaign Monitor, Hubspot, Sharpspring en vele andere platformen behoren tot onze toolkit voor email marketing.

Social media & community management​

Dagelijks berichtjes beantwoorden, posts inplannen en tegelijk nog eens inspelen op merkvermeldingen op een 5-tal social mediaplatformen. Klinkt dat als een burn-out in de maak? Een dedicated community manager die al de nieuwste ontwikkelingen van elk kanaal kent, helpt je jouw social media naar het volgende niveau te krijgen.

Goesting om
samen te werken?