Over Mundo Digitalis

Mundo Digitalis is een flexibel communicatiebureau met een sterke expertise in digitale marketing. We hebben eigenlijk maar één doel: onze klanten helpen groeien dankzij de juiste marketingcommunicatie. Heel rationeel. Want wij willen dat ons werk wérkt. Zonder loze beloftes, toegewijd aan de noden van onze klant. Wij gaan voor resultaat. Niets anders.

We are small enough to care and big enough to make it happen!

Een compact team met brede skills biedt heel wat voordelen. Zo zijn we trots dat we over heel wat inlevingsvermogen beschikken. We slagen er steeds in om ons op korte termijn helemaal in de materie van de klant te verdiepen en zo een duurzame relatie op te bouwen. Maar ook werken we technologie onafhankelijk en stellen we steeds een team samen op maat van jouw onderneming.

Marketing for this world

Zoek je een partner die alleen maar geeft wat je vraagt? Of één die weet wat je echt nodig hebt? Bij Mundo Digitalis gaan we alvast voor het tweede. Geen lange termijn contracten. Geen gedoe. Je kan ons zien als een extern plug-in-team als antwoord op jullie grootste noden. Wat we doen moet simpelweg werken.

Team

Maak kennis met het kernteam

Mundo Digitalis bestaat uit een vaste kern van veelzijdige marketeers met sterke organisatorische skills en brede vakkennis. Deze eigenschappen vullen we telkens opnieuw aan met expertise van freelancers op maat van jouw project.

Hans

Zaakvoerder

Eva

Zaakvoerder /
administratie

Bart

Technical lead /
project manager

Matthew

Digital project /
campaign manager

Laurent

Web developer

Michiel

Digital creative

Mitch

Performance marketeer

Jij ?

Op zoek naar een leuke werkplek?

Mundo Digitalis is steeds op zoek naar mensen met een passie voor technologie en marketing. Aarzel daarom niet om spontaan te solliciteren.