Passie & Smaak in je buurt -
Ontdek +300 Evlier verkooppunten

De kwaliteit van Evlier kruiden vind je enkel bij de betere slager, traiteur of speciaalzaak. In samenwerking met de partners van Evlier hebben we de Evlier-kaart ontwikkeld – een kaart met honderden verkooppunten van Evlier over het hele land.

Goede smaak geef je graag door!

Al sinds 1947 selecteert de familie Van Lier uit Schoten de fijnste specerijen van over de hele wereld voor hun kruidenmixen. Zo ken je misschien het typische Specerijenzout met kenmerkende specerijenpotje. Bij Evlier draait alles om passie en smaak. Die kwaliteit vind je terug in elk product, bij elke medewerker, elke leverancier, maar ook bij elke verdeler en verkooppunt van Evlier. Als één team streven ze naar ultieme klanttevredenheid. En dat al 75 jaar.

Iedereen houdt ervan, maar waar vind je het?

De kwaliteit van Evlier vind je enkel bij de betere slager, traiteur of speciaalzaak. Uit marktonderzoek bleek dat de vraag naar Evlier specerijen snel groeit over het hele land. Maar door het unieke distributiemodel, bestaande uit partners van Evlier, weten we niet bij welke speciaalzaken de producten te vinden zijn voor de fijnproevende consument. Een uitdaging waar we ons graag in verdiepen, aangezien de vele diepgaande samenwerkingen en partnerships opnieuw hun waarde kunnen bewijzen.

Evlier.be en de Evlierkaart als one-stop-shop voor alle info rond Evlier producten

In samenwerking met de partners van Evlier hebben we de Evlier-kaart ontwikkeld – een kaart met honderden verkooppunten van Evlier over het hele land. Hierdoor kan je als consument in een oogwenk de beschikbaarheid van verschillende Evlier producten terugvinden in je buurt. De kaart werd gevuld door de verkooppunten die elks hun eigen locatie beheren, door middel van een account op de Evlier.be website. Openingsuren worden automatisch ingeladen, aangepast en getoond. De verkooppunten hebben nu, buiten een stroom aan verse klanten, voortaan ook een korte communicatielijn met zowel hun producent (Evlier) als hun leveranciers (de gepartnerde distributeurs). Een win-win-win situatie voor iedereen.

Evlier neemt het heft in handen

Meer dan 300 klanten maakten een account aan op Evlier.be en intussen wordt de kaart gevuld met meer dan 200 verkooppunten. We zagen de professionele websitebezoekers op evlier.be op enkele maanden tijd verdubbelen en ook naar de campagnesite specerijenzout.be vonden consumenten men de weg, op zoek naar hun favoriete specerijenpotje.

En verder? Elke zaak met een account op Evlier.be kan binnenkort beroep doen op meer exclusieve diensten zoals recepten voor professionals, korte communicatielijnen dankzij een dashboard voor verkooppunten, gecombineerd met productinfo, technische fiches, inspiratie en veel meer!

Kunnen wij ook jouw digitale strategie op smaak brengen?

>> Volgende project

Een meesterlijke aanwervingscampagne voor Security Masters