Nieuwe WordPress site plaatst expertise Collibra in de kijker

Elke dag worden bedrijven blootgesteld aan enorme hoeveelheden data. Maar welke daarvan zijn nu precies betrouwbaar? De professionals van Collibra helpen hen deze vraag te beantwoorden met innovatieve oplossingen in data management. Ze ontwikkelen business-applicaties die gericht zijn op samenwerking en gebruiksvriendelijkheid. Die laten bedrijven toe om hun dagelijkse beslissingen, business-processen en rapporten te baseren op kwalitatieve en betrouwbare data.

Nieuwe klanten overtuigen

De nieuwe website van Collibra moet de oplossingen van de specialist in data management op een heldere manier in de kijker plaatsen. Op die manier kunnen mogelijke B2B-klanten overtuigd worden van de kracht en het belang van betrouwbare data. De bezoeker wordt aangesproken aan de hand van contactformulieren, demo-aanvragen, video’s, downloads en nog veel meer. De website is dan ook een cruciaal instrument om leads te genereren.

Content komt eerst

Dankzij de flexibiliteit van WordPress konden we de pagina’s bouwen op basis van geleverde content – en niet omgekeerd. Elk stukje informatie moest immers op een duidelijke en unieke manier weergegeven worden. Het WordPress-platform maakt dergelijk maatwerk mogelijk. De opbouw van de pagina’s laat bovendien toe om regelmatig updates te posten, nieuwe content te creëren en de website volledig zelfstandig te kunnen bijsturen.

Partnership

Mundo Digitalis en Collibra bouwden deze website samen uit. De technische en marketing-expertise bij Collibra werd aangevuld met professionals uit het Mundo Digitalis-team. Het resultaat kan u bekijken op www.collibra.com Zoekt u naar een gelijkaardige oplossing voor uw business? Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie