Jeugd en Muziek is al jaren één van de grootste educatieve organisaties in het Vlaamse muzieklandschap. Sinds kort heeft Jeugd en Muziek besloten om haar symfonische orkesten los te laten en onder te brengen in een nieuw noemer. Zo werd Amaj in het leven geroepen.

Amaj Vlaanderen biedt jongeren de kans om symfonische muziek te ontdekken en hun muzikale vaardigheden te ontplooien. Naast enkele ‘vaste’ orkesten biedt de organisatie workshops, musiceerdagen en kampen voor musici van alle niveaus.

Alle registers open met een nieuwe website

Amaj was op zoek naar een moderne, intuïtieve website om haar jonge doelgroep aan te spreken. Daarom werd gekozen voor een sterk visuele aanpak. In samenwerking met Yellow Submarine werd het een originele website op maat van de jonge muzikanten.

amaj_antwerpen

Muziek evolueert continu en de website van Amaj Vlaanderen moet mee kunnen groeien. De frisse interface biedt de mogelijkheid om de website continu uit te breiden en is bovendien geschikt voor alle schermgroottes.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Neem dan eens een kijkje op de website.

Interesse in een WordPress website?

Ontdek de voordelen van WordPress of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.